Gea Tours: Kombi prevoz putnika, najam vozila, avio karte-NON-STOP 24h

Gea Tours: Kombi prevoz putnika, najam vozila, avio karte-NON-STOP 24h

Dan (PETAK 9. APRIL / 30. APRIL / 11. JUN)   MONTENEGRO TURA   Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili polazak na celodnevni fakultativni izlet koji se često naziva „Montenegro tura“. Odlazak do vekovne prestonice Crne Gore, prelepog CETINJA. Na Cetinju su, za vreme kralja Nikole izgrađena brojna poslanstva koja danas gradu daju specifičan izgled. Dve najbitnije građevine po kojima je Cetinje prepoznatljivo su Cetinjski manastir i Biljarda.

taxi budva tivat	http://www.taxi-travel.me/'

Iz Njeguša vodi nestvaran put prepun „lakat“ serpentina. Put su gradili Austrougari i sa njega se pruža nestvaran pogled https://podgorica.taxi/ na Boku. Zaista, od ovog pogleda zastaje dah! Povratak u Budvu i slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Hotel Kamelija **, Tivat

Naravno, u Njegušima ćemo posetiti rodnu kuću Petra Petrovića Njegoša. Izložba predstavlja ne samo predmete za domaćinstvo, već i književne radove, taxi budva tivat http://www.taxi-travel.me/ među kojima je i prvo izdanje “Gorski vijenac”, štampano u Beču 1847. Naravno, bez degustacije čuvenog pršuta nema ni posete ovom seocu.

px” alt=”taxi budva tivat http://www.taxi-travel.me/””/>https://taxi-travel.me/ kao i za padobranska takmičenja. Godine svečano otvoren, nakon uređenja staze za sletanje i poletanje. Iste godine su otpočeli Tivat Beograd letovi, koji se danas odvijaju više puta dnevno na ovom aerodromu.

Aerodrom Tivat informacije o prijavi leta na aerodromu

Šalteri za registraciju putnika na aerodromu u Tivtu se otvaraju 120 minuta, a zatvaraju 30 minuta pre planiranog vremena za poletanje. Nekada vreme zatvaranja šaltera za prijavu leta može biti restriktivnije, što zavisi od aviokompanije, klase, prebukiranosti sedišta na letu i drugih okolnosti. Aerodrom u Tivtu ima izražen sezonski karakter, ali ima redovne letove tokom čitave godine. S tim da tokom zime ima znatno manje redovnih linija, dok je leti broj letova znatno veći, zbog velike prometnosti aerodroma.

Give Montenegro a go! Medieval towns and glitzy marinas – this Balkan beauty is a rising star – Daily Mail

Give Montenegro a go! Medieval towns and glitzy marinas – this Balkan beauty is a rising star.

Posted: Thu, 11 May 2023 07:00:00 GMT [source]

Nakon posete Cetinju odlazak do LOVĆENA i obilazak Njegoševog mauzoleja. Sa Lovćena će pogled „pucati“ na gotovo celu Crnu Goru. Zbog toga je za večno počivalište najvećeg među najvećima, Njegoša, i izabran sam vrh Lovćena; da uvek pazi na svoju Crnu Goru. Obilazak seoca NJEGUŠI koje se nalazi na padinama Lovćena i predstavlja mesto na kojem se lako vraćate u prošlost.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top